Het is voorjaar bij Kruiper Tweewielers en Tuinmachines


Het is voorjaar bij Kruiper Tweewielers en Tuinmachines

Eindelijk is de lente aangebroken. We kunnen weer heerlijk op de fiets stappen en van de tuin genieten. Kruiper Tweewielers en Tuinmachines is er al klaar voor. Met een groot assortiment aan fietsen, fietsartikelen en tuinmachines kunt u hier terecht voor vakkundig advies.

Fietsafdeling
Marcel Kruiper: “Vorig jaar hebben we een grote verbouwing gehad en deze is nu helemaal afgerond. Inmiddels is de ingang van de werkplaats ook klaar. We ervaren dat het prettig is voor klanten, die voor een fietsreparatie komen, om een directe servicebalie aan te treffen. Als men even moet wachten, kan dat in onze koffiehoek, onder het genot van een kopje koffie."

Het vakmanschap van Kruiper, speelt een belangrijke rol in hun filosofie en klanten kunnen hier volop gebruik van maken. Ze staan voor vakkundig advies en hebben bevlogen medewerkers. In de merken waarmee samengewerkt wordt, heeft Kruiper als vakhandel een groot vertrouwen. Hier zijn heel bewuste keuzes in gemaakt. Omdat ze geloven in de service en in de kwaliteit van onder meer Cortina (de Cortina Common is dé fiets van het jaar), Gazelle, Sparta, Trek en Kalkhoff, weten ze exact waar ze over praten en wat u als klant kán en mág verwachten.

“Het is een bewuste keuze geweest om meerdere merken te voeren. Tenslotte hebben we verschillende klanten met verschillende wensen,” aldus Marcel. “Zo kunnen we, al naar gelang de wens van onze klanten, maatwerk leveren. Bijvoorbeeld op basis van het budget. Of stel dat een klant in het buitenland wil fietsen, de bergen in wil, dan kijken we bijvoorbeeld naar een fiets met een zwaardere motor en/of accu. Eentje die aan wat meer eisen voldoet. Ook zien we dat mensen tegenwoordig veel vaker op de fiets naar het werk gaan. De elektrische fiets speelt hierin een grote rol. Er zijn inmiddels veel soorten e-bikes waar uit gekozen kan worden. Hier helpen we bij. Maar er is ook genoeg keus voor mensen die de voorkeur geven aan een fiets zonder motor.

Tuinmachines
Al in 1947 heeft Honda een hulpmotor, als aandrijfaggregaat aan een fiets bevestigd. Nu zouden we zeggen dat ze een vooruitziende blik hadden. Honda kent u ongetwijfeld van de motoren en de tuinmachines. Sinds jaar en dag is Kruiper ambassadeur van Honda. Marcel vertelt dat Honda vooral betrouwbaar is en kwalitatief een parel. Het is tenslotte niet voor niets dat Max Verstappen Honda rijdt, in de Formule 1. Met enige regelmaat geeft Honda vijf jaar garantie. Daarnaast zijn er vaak interessante acties. Zo ook dit voorjaar; Kruiper heeft momenteel een cash-back actie, een mooie prijsaanbieding, of u krijgt een bosmaaier cadeau, bij de aanschaf van een zitmaaier. Bent u benieuwd naar het aanbod van Kruiper Tweewielers en Tuinmachines? Bezoek dan de website of wees welkom aan de Tjalkstraat te Raalte.

Aanbieding:
Twee jaar betalen, drie jaar genieten van een zeker gevoel. Bij het afsluiten van een fietsverzekering, verzekert u uw fiets voor drie jaar en betaalt u slechts twee jaar.
Deze aanbieding is geldig van 15 april 2019 t/m 15 mei 2019

 

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Tjalkstraat 6
  • 8102 HG, Raalte
  • info@kruipertweewielers.nl
  • (0572) 36 28 00

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  8:30-12:15 / 13:15-18:00
Woensdag:  8:30-12:15 / 13:15-18:00
Donderdag:  8:30-12:15 / 13:15-18:00
Vrijdag:  8:30-12:15 / 13:15-21:00
Zaterdag:  8:30-17.00
Zondag:  gesloten
 
In verband met Goede Vrijdag vervalt a.s. vrijdag de koopavond.


Facebook


Twitter

Onze merken

Alpina
Cortina
Dahon
Flow Fitness
Gazelle
Kalkhoff
Loekie
Puky
RIH
Sparta
Trek
Van Raam