Veranderde dienstverlening wegens regelgeving rondom Corona


Veranderde dienstverlening wegens regelgeving rondom Corona

Onze dienstverlening veranderd wegens aangescherpte regelgeving rondom het Corona-virus.


Hoe gaan wij hier mee om?

 

Naar aanleiding van de aangescherpte regelgeving rondom Corona willen wij u graag op de hoogte houden wat dit betekent voor de dienstverlening in onze winkel.

De winkel blijft open zolang dat verantwoord kan naar onze medewerkers. Wel voeren wij een aantal aanpassingen door, waar wij u graag op willen attenderen:
 
➡️Verkoop van fietsen en tuinmachines kan doorgaan, enkel op afspraak. Maak telefonisch of per e-mail een afspraak. Samen kiezen we dan een geschikte tijd.

➡️Bent u onderdelen/accessoires nodig voor uw fiets of tuinmachine? Bel of mail ons, wij leggen het dan voor u klaar aan de balie. 

➡️Wij voeren enkel nog noodzakelijke reparaties uit, waarbij mensen die de fiets voor hun werk nodig zijn voorrang krijgen. Grote onderhoudsbeurten die niet noodzakelijk zijn, worden op een later tijdstip uitgevoerd.

  

Wij volgen onderstaand deurbeleid:
Er mag een persoon aan de balie staan (bij de werkplaats). De volgende wachtende kan binnen in de hal wachten. Staat er ook al iemand in de hal te wachten? Blijft u dan geduldig buiten wachten.

Daarnaast hanteren wij als regel om maximaal acht personen tegelijk in de showroom te hebben. Ziet u dat er meer mensen binnen zijn? Dan vragen wij u om gelieve even buiten te wachten.

Heeft u een fiets gekocht en moet deze nog afgeleverd worden?
Wij kunnen deze gewoon volgens afspraak afleveren waarbij wij met u een datum en tijdstip afspreken. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk in de winkel komen.

Vragen over de huidige situatie? Neem gerust contact met ons op via 0572 - 362 800 of info@kruipertweewielers.nl

Het zijn lastige tijden. Wij danken u alvast voor het hanteren van bovenstaande maatregelen. Samen doen we er alles aan om hier zo snel mogelijk bovenop te komen. Gezondheid is in deze situatie het allerbelangrijkste!


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Tjalkstraat 6
  • 8102 HG, Raalte
  • info@kruipertweewielers.nl
  • (0572) 36 28 00

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  8:30-12:15 / 13:15-18:00
Woensdag:  8:30-12:15 / 13:15-18:00
Donderdag:  8:30-12:15 / 13:15-18:00
Vrijdag:  8:30-12:15 / 13:15-21:00
Zaterdag:  8:30-17.00
Zondag:  gesloten


Facebook


Twitter

Onze merken

Alpina
Cortina
Dahon
Flow Fitness
Gazelle
Kalkhoff
Loekie
Puky
RIH
Sparta
Trek
Van Raam